in

Bruce Campbell pregovara mogući Evil Dead crtani

Kultni B glumac poznat po legendarnoj ulozi Ash Williamsa za vrijeme ovogodišnjeg San Diego Comic-Con-a otkrio je da postoji mogućnost da Evil Dead serijal dobije animiranu verziju.

Jedna od najpoznatijih horor trilogija svih vremena prije par godina dobila je nastavak u vidu serije Ash Vs. Evil Dead. Kreator Sam Raimi je režirao pilot epizodu i serija je bila sve što su fanovi ikad željeli. Nažalost zbog loše gledanosti otkazana je nakon tri sezone.

To nije previše smetalo Campbellu jer je glumac u poznim godinama i horor serija je zahtjevala puno fizičkog truda. Nema ništa protiv crtanog nastavka ove priče. Kako je izjavio možda mu je tijelo polupano, ali i dalje zvuči kao Ash.

Nedavno je davao glas u novoj Evil Dead video igri i zvuči fantastično. Niko ne zna pljuvati one linere kao ova legenda.

Zadnja epizoda serije pokazala je distopičnu budućnost. Sigurno je lakše i jeftinije nastaviti ovu priču u animiranoj seriji. Znam da sam uvijek zainteresovan za još Evil Dead ludila.

Ove godine Bruce je ponovo radio sa Sam Raimijem na fantastičnom nastavku Dr. Strange-a. Glumac je otkrio da je potpisao ugovor sa Marvel studijom za tri filma, tako da možete očekivati još Campbell magije u MCU.

izvor: Collider

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Rick se vraća, The Walking Dead nema kraja

Alice in Chains MTV Unplugged se ne zaboravlja