in

Kendrick Lamar uništio prevaranta zvanog Drake

Tri diss pjesme u 24. sata je novi rekord u hip-hopu

Prije mjesec dana Kendrick je započeo Rep građanski rat i mnogi drugi su mu se pridružili u plemenitoj misiji eliminacije Fake repera zvanog Drake. Ali kao što smo mogli čuti iz čak četiri!!! diss pjesme Lamaru ne treba pomoć. Sav svoj bijes je usmjerio da ogoli pop izvođača iz Kanade koji se proglasio za jednog od najboljih.

Odakle uopšte krenuti? Prvi diss Euphoria se sad čini mlakim nakon što smo čuli verbalna ubistva koje je Kendrick pripremio za slučaj da Fake bude dovoljno glup da mu odgovori. Pjesma Meet the grahams je stigla samo sat vremena nakon nesrećno nazvanog Drakeovog odgovora Family Matters. Znači Kendrick mu je jebao i oca i majku. Izvinite na vulgarnosti, ali diss kida.

Lamar se obraća većini članova Drakeove porodice i kaže za njihovo čedo da je manipulator, psihopata, zlostavljač, kuja i mnogo toga još što nije direktno rečeno ali da se naslutiti. Spominje Katt Williamsa koji je najavio Didijev pad, da Drake čeka isto i da zaslužuje da bude zatvoren kao Harvey Weinstein.

Samo zbog ovog Kendrick je dao ogroman doprinos hip-hop kulturi da se konačno riješimo ovog jebenog Fakera. Nisam nikad pretjerano volio Kendricka, ali prezirao sam Drake-a. Tako da sam iskreno uživao dok sam slušao Lamara kako govori da mrzi ovog gada i želi da umre. Ko se može vratiti poslije ovog?

Oko dva ujutru po našem vremenu, na Shitteru iliti X-u pročitam da je izbacio još jedan diss Not Like Us!!! Za sve one koji nisu mogli sami skontati kakva je osoba Drake, Kendrick je doslovno morao im sve nacrtati sa četvrtom pjesmom. Otvoreno je nazvao degenerika pedofilom, a naslovna za singl je fotografija Fake-ove kuće sa simbolom za upozorenje od seksualnih predatora. Kakav car.

Moderni rep odavno nije bio ovako interesantan. Čekamo samo da Drake najavi svoju penziju.

sva prava: Kendrick Lamar

John Carpenter Izgubljene Teme 4

Ghostface Killah dvanaesti album u karijeri