in

Rick se vraća, The Walking Dead nema kraja

Andrew Lincoln i Danai Gurira

Ove jeseni, serija ”Okružen Mrtvima” iliti ”Živi Mrtvaci” završava nakon dvanaest godina prikazivanja. Ali to ne znači da je došao kraj popularne zombi franšize.

Za vrijeme prezentacije na ovogodišnjem San Diego Comic-Con-u želje svih fanova su konačno ostvarene. Bez prethodne najave pojavio se glumac Andrew Lincoln i službeno je potvrđen povratak Rick Grimes-a.

Nećemo dobiti trilogiju filmova kako je to prije par godina najavljeno, nego novu seriju u 2023. nakon kraja The Walking Dead-a sa jedanaestom sezonom.

Rick i Michonne se vraćaju u epskoj ljubavnoj priči (za vrijeme zombi apokalipse). Ove likove nismo vidjeli od kad su napustili seriju u 9. i 10. sezoni. Lincoln je izjavio da jedva čeka da ponovo obuje svoje cowboy čizme.

Prema pisanju Entertainment Weekly magazina ne radi se samo o mini seriji od šest epizoda, nego prvoj sezoni novog serijala.

Comic-Con nam je takođe donio susret starih prijatelja. Da se radilo o emotivnom događaju govore fotografije ispod.

Prije nego što budemo uživali u Rick Grimes seriji, čeka nas prvo zadnjih osam epizoda Okružen Mrtvima. Panel u Hali H u San Diegu je imao momente smijeha, ali i suza jer se rastaju glumci koji su deceniju radili zajedno. Pogledajte snimak cijele prezentacije.

video izvor: Films That Rock

Ozzy Osbourne i Tony Iommi ponovo zajedno na novom singlu

Bruce Campbell pregovara mogući Evil Dead crtani