in

William Shatner (Kapetan Kirk) leti u svemir

Shatner je poznat po ulozi James T. Kirka, kapetana kultnog broda USS Enterprise iz Zvjezdanih Staza (Star Trek). Naučno-fantastična legenda će postati stvarnost jer Shatner sledeći mjesec leti u svemir sa Jeff Bezos-ovom raketom Blue Origin.

Sa ovim podvigom William Shatner će postati najstarija osoba koja je bila u svemiru. Glumac ima devedeset godina i srušiće rekord Wally Funk-a, astronauta koji je letio s Bezosovom raketom u julu.

Let Blue Originom traje 11. minuta i putnici lete skoro 100. kilometara iznad Zemlje. Provedu tri minuta bez gravitacije. Kad ste več ovdje pogledajte Shatnerov video gdje reaguje na imitacije samog sebe.

Tu ne staju vijesti o starom kapetanu. Za one najhrabrije imamo novi Shatnerov album. Ako niste slučajno znali, Kirk je muzičar i izdao je već par albuma.

Najnoviji album ”BILL” je izdan prije par dana. Radi se o autobiografskom albumu koji je spoj recitacije poezije i proze. Kao što sam već rekao samo za najhrabrije. Neću biti prekritičan, album ima neki čudni šarm, baš kao i njegov autor.

Ako vas zanima, cijeli album možete poslušati na njegovom službenom YouTube kanalu.

Marvel tuži porodice kreatora svojih najpoznatijih superheroja

Eminem je otvorio restoran ”Mamine špagete”