in

Waters je snimio novi The Dark Side of the Moon

”Ja sam napisao The Dark Side of the Moon, zaboravite na ”mi smo napisali” sranja” -Roger Waters

Pedeset godina nakon Pink Floyd klasičnog albuma raskol između Watersa i ostalih članova nikad nije bio gori. Dovoljno je zle krvi bilo oko reizdanja Animals albuma koji je odgođen četiri godine jer Gilmour nije htio da Waters bude službeno potpisan kao glavni autor. Isti je problem sa The Dark Side of the Moon albumom.

To je bio Watersov projekt, a potpisan je kao autor samo na tri od deset pjesama. Ispraviće to sa novom verzijom albuma, koji je isključivo njegova vizija. Ako ste slušali Comfortably Numb 2022 znate šta vas očekuje. Nova interpretacija klasičnog singla Money je country pjesma.

I dalje poštujem Watersa jer se ne boji reći svoje mišljenje. Održao je govor u UN-u u kom je podržao Rusiju. Nazivaju ga ”najpoznatijim antisemitom” zbog redovne podrške napaćenom narodu Palestine. Neki gradovi u Njemačkoj upravo iz tog razloga zabranili su njegove koncerte.

Slične uvrede je podijelio i Gilmour koji se sakrio iza svoje supruge, navodno to su njezine izjave, s kojima se on slučajno slaže.

Redux donosi iskustvo 80. godišnjeg čovjeka koji ponovo promišlja svoje najpoznatije djelo.

video izvor: Roger Waters

Ghostface Killah izgubljene pjesme

Outkast ima najprodavaniji hip-hop album ikad