in

TMNT Posljednji Ronin postaje film

Ove godine franšiza Nindža Kornjače proslavlja četrdeset godina postojanja i pripremaju iznenađenje za fanove

Paramount studio je najavio snimanje adaptacije stripa Posljednji Ronin (“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin”). Radi se o najmračnijoj priči ovog brenda i prati jedinu preživjelu Nindža Kornaču u distopijskom totalitarnom svijetu. Baš zbog te tematike film će biti isključivo za odraslu publiku.

The Last Ronin je rijetko uspješan strip u propadajućoj američkoj industriji i označio je povratak originalnih kreatora franšize Kevin Eastman i Peter Laird-a nakon skoro dvadeset pet godina. Po priči i atmosferi strip je najsličniji Frenk Millerovom remek-djelu Povratak Mračnog Viteza. Više od par scena su očigledni omaž, ali to nije neko iznenađenje jer Millerovi stripovi su bili prvobitna inspiracija crno-bijelom TMNT stripu iz 1984.

Do sad smo gledali sedam dugometražnih filmova, od kojih prvi iz 1990. je bio mračan i ”ozbiljan” i nadam se da će Ronin biti najsličniji baš njemu. Prošle godine smo mogli uživati u najnovijem TMNT filmu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, koji iako nije zaradio neke sulude pare, uvjerio je studio da naruči Last Ronin adaptaciju.

Dok čekate film pročitajte strip koji je dostupan u domaćem izdanju. U Americi trenutno izlazi nastavak serijala.

izvor: Variety

Nas Illmatic i dalje je hip-hop remek-djelo

Ye daje svoj doprinos rep ratu 2024.