in

The Last of Us PC port je katastrofalno loš

Najvoljenija PlayStation igra nakon deset godina konačno je dostupna PC igračima, ali bolje je da je nikad nisu ni dobili

Kako je uopšte moguće da se najboljem SONY studiju Naughty Dogu dogodi fijasko epskih razmjera?! Druckmannovi kultisti pokušaće Vam objasniti da je zato kriv tim kome su izvezli posao PC porta, kao i svu odgovornost i krivicu za istu.

Nije Druck kriv, on je genije koji više voli da bude u Hollywoodu, nego da nadgleda beznačajan projekt kao što je PC port ”njegovog” remek-djela. Iako je čovjek co-president kompanije i ta funkcija ima ogromnu odgovornost.

Posebno jer je lično učestvovao u lažnom marketingu, obećavajući da će TLOU Part raditi na Steam Decku. Igra koja ne funkcioniše na najmoćnijim konfiguracijama, da radi na prenosivoj konzoli?! Ali to je taj genije, jedan od najutjecajnijih u svijetu gaminga. Ne bi vas on nikad slagao. 🙂

Posebno me ispizdilo ćutanje mainstream novinara. Samo njih par se usudilo uopšte da napišu recenziju. Jer ne žele se zamjeriti svom progresivnom savezniku Neilu. Najvjerovatnije čekaće par mjeseci, ako ikad igra bude patchovana da iole funkcioniše i onda će napisati hvalospjeve u čast Druckmannovom geniju.

Sony je znao povući smeće zvano Cyberpunk sa PlayStation trgovine, a Steam je trebao uraditi isto sa ovim usranim portom. Najgori su fanboyevi koji se raduju što PC port ne valja jer ”ko vam je kriv što ne kupite PlayStation 5 i na njemu igrate PS3 igru”. 🙂 Iako PC portovi PlayStation naslova kao što su: Kojimin Death Stranding, Days Gone, Horizon, God of War svi bili savršeno funckcionalni.

Da nije možda Naughty Dog krivica?

Ne, reće vam uplakani Druckmannov kultist, njegov spasilac ne može nikad pogriješiti. Ipak je on napravio najbolju propagandu za gay komunizam ikad zapakovanu u formu serije sa The Last Of Us HBO adaptacijom. I baš zbog popularnosti iste trebalo je nabrzinu sklepati port i pokupiti pare dok sranje trenduje. Jer tako razmišljaju komunisti iz Kalifornije.

video izvor: Beta Brawler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Klint Istvud priprema svoj posljednji film

Stella Rose je kćerka Dave Gahana