in

Louis C.K. se vraća i dušebrižnici histerišu

Kontroverzni komičar Louie koji je ”otkazan” 2017. godine, vraća se s novim stand-up specijalom

Sinoć za vrijeme humoristične emisije Saturday Night Live prikazana je reklama za novi Louis C.K. specijal ”Sorry”. Spot od trideset sekundi koji je Louie platio sam svojim kešom poslao je internet dušebrižnike u trans.

Ovi samoprozvani ”borci za pravdu” odmah su počeli histerisati kako se prezreni ”serijski masturbator” usuđuje ponovo raditi ono u čemu je jedan od najboljih. Mislim na stand-up komediju…

Red je da spomenem za one koji slučajno ne znaju, Louis je jedan od likova kojeg je me too pokret otkazao u 2017. Bitna razlika između komičara i recimo hollywoodskog producenta i silovatelja Harvey Weinsteina jest činjenica da Louie nikog nije silovao. Komičarov zločin je to što je masturbirao pred par prijateljica. Ako ste ikad slušali njegov stand up nastup ne bi bili iznenađeni da je drkadžija. 🙂

Iako komičar nikada nije bio osuđen, to ne sprečava dušebrižnike da pišu gadosti o njemu po društvenim mrežama. Kao i uvijek Twitter je epicentar histerije.

Najava za novi specijal, dolazi nakon što je Louie dobio Grammy nominaciju za najbolji album komedije za Sincerely Louis C.K. iz 2020. I tad je progresivna rulja pizdila na organizatore zbog te odluke.

Komičar je završio američku turneju, koja je takođe bila meta medijskih napada. Neke stvari se ne mjenjaju. Louie je i dalje duhovit ma šta god oni mislili o njemu.

Specijal možete kupiti na službenoj stranici ovog komičara.

Pogledajte dokumentarac o kultnom DeLorean autu

Dr. Dre muzika za GTA Online (Eminem, Snoop Dogg)