in

Chris Rock uzvraća udarac sa novim specijalom

Komičar je održao stand-up specijal koji je Netflix prenosio uživo širom svijeta

Selektivno zgražavanje” (Selective Outrage) je novi specijal legendarnog komičara Chris Rocka. Na užasno duhovit način raspravlja o raznim modernim problemima kao što je ljudska potreba za pažnjom. Baš zato se rugao Meghan Markle kojoj nikad dosta medijskog prostora.

Posebno dobar dio je njegovo insistiranje da on nije žrtva i nikad se neće deklarisati kao jedna. Za razliku od spomenute princeze ili nekog drugog poznatog bračnog para. Naravno da će većina materijala ovog specijala ostati u sjenci odgovora Will Smithu i njegovoj ženi Jadi. Rock ih je oboje nazvao kujama.

Godinu dana je kulirao, izbjegavao temu i konačno se obrušio na najužasniji par iz Hollywooda. Nije planirao rugati se privatnom životu para, ali oni to rade sami. Svoj prljavi veš objavljuju na internetu. Rock je rekao da je Jada više povrijedila Willa, nego što je on njega.

Zamislite da vam supruga pred kamerama kaže kako se je#ala sa prijateljom vašeg sina. S pravom je Rock nazvao Smitha kujom. I onda ta nabildana kuja ošamari komičara pred cijelim svijetom. Srećom došlo je vrijeme da Chris uzvrati udarac.

Vrhunski stand-up specijal, bez političke korektnosti, samo zdrav humor. Treba se rugati arogantnim egomanijakalnim jadnicima iz Hollywooda i zbog toga svi volimo Chrisa.

Posebno je zadovoljstvo čitati reakcije ”liberala” koji se naravno ”selektivno zgražavaju” na humor. Kako se komičar usudio reći da je Jada kuja? Mogao je reći puno gori opis i opet ne bi pogriješio.

Specijal možete isključivo gledati na Netflixu.

Godišnjica smrti Keith Flinta (The Prodigy)

29. godina Nine Inch Nails depresivnog remek-djela