in

Ghostface Killah se vratio sa dvije nove pjesme!

Jedan od najpoznatijih članova legendarnog Wu-Tang Klana Ghostface Killah izbacio je čak dvije nove pjesme koje morate poslušati.

Nedavno je veliki Ghost Deini aka Pretty Toney aka Tony Starks iliti Ironman, poznat jednostavno kao kultni Ghostface Killah najavio da snima nastavak za svoj najpoznatiji album ”Supreme Clientele” iz 2000. godine.

Ono što je privuklo pažnju šire hip-hop zajednice je vijest da će ”Supreme Clientele 2” producirati niko drugi do Kanye West i njegov dugogodišnji saradnik Mike Dean. Još uvijek nije službeno potvrđeno da li su dvije pjesme koje su izdate danas dio tog albuma, ali postoje velike šanse da je ovo najava za taj projekt.

Prva pjesma ”Bob James Freestyle” je još jedna saradnja sa Wu bratom Raekwonom. Ghost i Rae su jedan od najprepoznatljivijih ”dueta” hip-hopa i uvijek se radujem kad braća rade nešto zajedno. Posebno kad repuju o svom rodnom Shaolin ostrvu iliti Staten Island, New York.

Ghostface je poznat po svojoj ljubavi prema soul muzici, koja je jedna od njegovih najvećih inspiracija, zato nisam iznenađen da druga pjesma nosi naziv ”I Got Soul Freestyle”.

Pjesma ima old school sempl, a Ghost je u vrhunskoj formi. Popraviće vam i najsjebaniji dan.

Supreme Clientele 2” bi trebao biti izdan u februaru 2022. i sve što možemo je čekati na novo hip-hop remek-djelo.

izvor: HipHop-N-More

Ultimativni vodič za Evil Dead serijal

DMX dokumentarac pokazuje posljednje dane velikog repera