in

South Park klinci su odrasli u novom specijalu

Nećete vjerovati dok sami ne vidite. U prvom trejleru za South Park: Post Covid specijal, uradili su nešto što nisu za dvadeset i četiri godine emitovanja serije; pokazali su klince kao odrasle.

Prvi od četrnaest dugometražnih South Park specijala ili kako ih studio naziva ”ekskluzivnih događaja” Post Covid dobio je prvi trejler i datum premijere. Kreatori Trey Parker i Matt Stone nastavljaju sa satiričnim osvrtom na globalnu pandemiju.

South Park originalni dugometražni filmovi biće ambiciozni projetki, ne samo po kontroverznosti tema. Radiće stvari koje nikad ranije nisu, kao to što će prvi put pokazati klince kao odrasle. Kako izgledaju Kyle, Cartman, Stan i Kenny pogledajte ispod.

Cilj ovog specijala je da odgovore na pitanje: Šta se dogodilo sa klincima koji su odrastali za vrijeme pandemije? Možemo očekivati poprilično duhovit odgovor u svakom slučaju.

Premijera South Park: Post Covid je slijedećeg četvrtka, 25. novembra. Prvi je od četrnaest filmova koji kreatori rade za Paramount+ striming servis. Dio je ugovora koji su potpisali za nevjerovatnih 900 miliona dolara.

izvor: Decider

RZA izdaje Bobby Digital strip

Kavinsky ima novu muziku prvi put u osam godina