in

Klub Otpisanih dobija dugoočekivani film

Iako smo pred Trećim Svjetskim Ratom, industrija zabave nas može još uvijek pozitivno iznenaditi. Voljena humoristična serija ”Zajednica” ili ”Klub Otpisanih” (”Community”) se vraća u formi filma.

Gledaoci serije dobro znaju ”proročanstvo” o šest sezona i filmu, šali koja je godinama ponavljana a sad konačno postaje realnost. Sama serija je imala problematičnu istoriju prikazivanja i u par navrata je otkazana iako je imala vjerne fanove.

Ako mene pitate Zajednica je jedna od najboljih humorističnih serija XXI vijeka. Kakav tupavi The Big Bang Theory, ne može ni prismrditi štreberskom meta humoru ove serije. Studenti sa propalog državnog fakulteta su likovi koje brzo zavolite. Sve demografije su pokrili: od neurotične plavuše, štreberke, prevaranta, starca kojeg je vrijeme pregazilo i još štrebera.

Kreator serije Dan Harmon je isti lik koji nam je dao Rick i Mortya. Vraća se kao producent i scenarist filma. Baš kao i većina glumaca: Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash… Ne zna se da li će Donald Glover se uopšte pojaviti, a mene nije ni briga. Važno je samo da su Britta i Annie tu…

Striming servis Peacock je naručio film, ali još uvijek nije poznato kada će premijera uopšte biti. Idealno vrijeme da pogledate 110. epizoda ovog fantastičnog sit-coma. Ako nemate Netflix, možete skoro 40. epizoda serije pogledati besplatno na službenom YouTube kanalu.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Alice In Chains – 30. godina Dirt albuma

Coolio će živjeti vječno kao Kwanzaa-bot