in

Jerry Seinfeld pije kafu s Supermenom i Betmenom

Nije tajna da je kultni komičar Jerry Seinfeld veliki fan prvog superheroja Supermena. DC izdaje novi strip World’s Finest i ima posebnu naslovnu stranu na kojoj se Betmenu i Supermenu pridružio voljeni komičar.

Iako sam lično protivnik predatorske kapitalističke prakse različitih naslovnica u stripova, ova je poprilično cool. Iako savršeno ilustruje ovu problematičnu praksu, jer je štampana u omjeru 1 prema 100. Iliti da bi prosječni prodavac stripova mogao uopšte doći do ovog primjerka mora naručiti stotinu identičnih stripova. Uz pomoć ovakvih manipulacija izdavači ”pumpaju” cifre prodanih stripova, iako je industrija u rekordno lošem stanju.

Ali dosta kritike, vratimo se ilustraciji. Seinfeld je prikazan u Betmobilu sa dva najstarija superheroja kako piju kavu za ponijeti. To je referenca na Jerryev show ”Comedians in Cars Getting Coffee”.

Ako niste ranije gledali ovu emisiju u kojoj se Jerry druži sa najpoznatijim komičarima na svijetu definitivno pogledajte. Počela je kao besplatan webshow, ali Netflix je otkupio seriju za hrpu miliona, tako da je sad dostupna samo na striming gigantu.

Mark Waid piše nove World’s Finest avanture, koje će biti dostupne u prodaji 15. 3. 2022.

izvor: CBR

Nas časti novim albumom za praznike

Boba Fett recenzija prve epizode