in

Ice Cube se bori protiv Warner Brosa za Petak

Reper se godinama bori protiv velikog studija za prava na kultnu stoner komediju

Morate poštovati bezkompromisne likove kao što je Ice Cube. Oduvijek je znao šta želi (ili ne) i nije obraćao pažnju na komentare drugih. Makar to bio i cijeli Hollywoodski sistem. Cube ne mari za vaše osjećaje i radi šta on hoće.

Pisao sam ranije kako je legendarni reper ponudio dva nova Petak (Friday) scenarija, koje je Warner Bros. studio odbio. Oni su vlasnici prava i bez njih Ice ne može da snimi novi nastavak. Ali on ne želi da im da novac, jer realno ako mu dopuste da radi Last Friday, svi će profitirati od tog poduhvata.

Reper sa Zapadne obale nije glup i dobro je procjenio haotično stanje u kojem je WB studio.

”Warner Bros. su čudni trenutno. Ne znam šta rade. Ni oni sami ne znaju šta rade.”

Ice Cube

Ice je gostovao kod Mike Tysona na njegovom Hotboxin’ podcastu i otkrio da ne planira da daje pare na nešto što je njegovo. Pogledajte ugodni razgovor za još više detalja.

Kad sam na početku napisao da je Ice Cube trenutno protiv cijelog Hollywoodskog sistema mislio sam na njegovo odbijanje da se vakciniše. Brat je odbio ulogu koja bi mu donijela 9. miliona dolara jer je jasan u svojim stavovima.

”Odbio sam 9. miliona. Ne želim jebenu vakcinu. Jebeš vakcinu. Jebeš sve vas koji me tjerate da se vakcinišem. Ne znam šta Hollywood misli o meni trenutno.”

Ice Cube

Nadamo se da će Ice uspjeti u svom donkihotovskom poduhvatu.

video izvor: Hotboxin’ with Mike Tyson

Stefanie Joosten neo disco debi album

Witcher 3 – Da li dobra igra može biti još bolja