in

Witcher 3 – Da li dobra igra može biti još bolja

Najimpresivnija igra prošle generacije dobija besplatan upgrade za nove konzole

The Witcher 3: Wild Hunt je jedna od rijetkih video igara s kojom možete potrošiti 100. sati svog života da vam ne bude uopšte žao. Poljaci iz CD Projekt Reda imali su zasluženo dvije užasne godine nakon objave katastrofe poznate kao Cyberpunk 2077.

Sad je vrijeme da se iskupe igračima i jedan od načina je besplatan upgrade za Witcher 3. Sve što vam treba jest primjerak igre i konzola nove generacije sa disk čitačem.

Osim očekivanih grafičkih poboljšanja, patch nam donosi i nove animacije za Geralta, kao i vjernog konja Roacha, koji sad može da udara protivnike. Ova i druga poboljšanja rezervisana su samo za korisnike PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC platforme.

Upgrade sadrži i The Witcher Netflix DLC novi quest inspirisan Netflix adaptacijom. Moćete sakupljati komade oklopa koje je nosio Henry Cavill u seriji. Važno je spomenuti da će ovaj DLC biti dostupan i igračima PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzola. Ali samo taj sadržaj i ništa drugo.

Nađite polovnu kopiju Witchera 3 za relativno malo novca za jednu od prošlih generacija konzola i uživajte u novom poboljšanom izdanju na PlayStation 5 ili Xbox Series ako ih imate.

video izvor: Witcher YT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ice Cube se bori protiv Warner Brosa za Petak

Death Stranding 2 službeno najavljen