in

Vultures V2 je stvarno objavljen

Šest mjeseci nakon prvog izdanja Kanye West & Ty Dolla $ign konačno su ispunili želje svoje publike

Ye-ovi vjerni fanovi su posebna vrsta ljudi. Ne kažem to kao uvredu, gotovo da poštujem prokletnike. Ne bih sebe nazvao ljubiteljem dotičnog ali fasciniran sam i ne mogu da prestanem da pratim Kanye-ov javni život i karijeru, posebno zadnjih par godina. Period koji možemo nazvati VULTURES era.

Vultures Vol. 1 je priča za sebe, ukratko: uprkos svemu LP je postao hit i najavljen je odmah nastavak. 9. mart je bio taj dan, ali album nije objavljen. Imao je potpuno nepotrebni upad u Kendrick / Drake rat, ali ja čak gotivim njegov remix. Tek 3. avgusta u sred noći V2 je bio dostupan cijelom svijetu.

Dobra vijest, na V2 je Ye opušteniji i emotivniji. Nije predrkana klubska muzika kao na kecu, makar cijeli LP nije takav. 16 novih pjesama. Par su instant ljetni hitovi, dok neke zvuče nezavršeno. Najbolji line:

You don’t really love Ye, go listen to Drake, bitch

Obožavam River, slušao sam mjesecima leakovanu verziju. Upitno je takođe korištenje AI voice semplera, jer je Ye bio lijen da snimi verse ko čovjek. Ima mumbla… Možda su u pravu ljudi koji kažu da je trebao prestati nakon što je objavio Dondu. Ili kad nije objavio Dondu 2…

Od gostiju pojavljuju se: Playboi Carti, Lil Wayne, Future, Young Thug…

video izvor: ¥$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dan kad je nastala goth muzika

Pogledajte prva dva sata MTV programa