in

Da li se Rick vraća u zadnjoj The Walking Dead sezoni?

Kraj The Walking Dead serije je pred nama. Aktuelna 11. sezona je posljednja. Prije par sedmica počeli su rastavljati set Aleksandrije u Senoia, Georgia koji je osam godina bio srce ove serije. Ekipa je dobila scenarij za zadnju epizodu koja se upravo snima. Počeo se prikazivati drugi od tri bloka epizoda 11. sezone.

I pored svih tih vijesti, jedna fotografija sa Instagrama je zapalila internet. Na njoj vidimo Norman Reedusa (Daryl Dixon) sa svojim starim kolegom i bivšim glavnim glumcom Andrew Lincolnom (Rick Grimes) u Atlanta, Georgia. Kao što dobro znate Lincoln je nakon devet sezona napustio seriju da bi se posvetio porodici.

Lincoln je britanac i odavno nije bio u Georgiji, USA gdje su snimljene sve epizode The Walking Dead serije. Jedna fotografija je bila dovoljna da raspali maštu fanatika širom svijeta. Da li će se Rick vratiti u zadnjoj sezoni?

Ono što znamo, što nam je obećano još 2019. su tri filma sa Rick Grimesom. Tad su tvrdili da se glumac neće više pojavljivati u seriji, već isključivo u filmu. Nažalost globalna pandemija je poremetila te planove i filmovi su odgođeni.

Možda je glumac u Atlanti jer konačno počinju snimati filmove. Ili je došao da snimi cameo za zadnju sezonu? Ili možda samo posjećuje prijatelje i kolege? Kako god saznaćemo uskoro, jer AMC ima velike planove za franšizu nakon kraja originalne serije.

Jedan od projekata je i spin-off serija sa Norman Reedusom u glavnoj ulozi.

izvor: ultimativni Walking Dead fan blog

Daft Punk slavi dvadeset pet godina debi albuma

Duh u Oklopu 2045 druga sezona dolazi na Netflix