in

Trideset godina Moćnih Rendžera

Netflix je dodao u svoju ponudu specijal ”Jednom i Uvijek” (Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always)

Striming servisi uvijek su u potrazi za ekskluzivnim sadržajem. Još kad je u pitanju dobro poznata franšiza ne mogu izgubiti. Nije važan kvalitet, jer znaju da mogu računati na nostalgiju fanova i iskoristiti je

Takav je i Moćni Rendžeri specijal. Okupili su dio originalne ekipe / glumačke postave, ali ne i one koji su ljudi zaista htjeli vidjeti. Ne mogu ih kriviti što se omiljeni rendžer ubio, Jason David Frank koji je glumio Tommy Olivera. Ali po onome što sam pročitao nije htio da učestvuje u ovoj produkciji.

Amy Jo Johnson, originalni rozi / ružičasti rendžer takođe je odbila da se pojavi u specijalu. Pa ko je uopšte došao? Samo stari Billy i Zack, originalni Plavi i Crni rendžer. Dobra stara vremena kad je crni dečko glumio Crnog rendžera, a azijatkinja Žutog. 🙂 Priča se vrti oko kćerke preminulog žutog rendžera, ali bezveze je da vam pričam, pogledajte ako ste zainteresovani. Mlada glumica koja glumi kćerku Trini je ugodno iznenađenje.

Ostalo dvoje rendžera su druga generacija, koji su se pojavljivali u filmovima iz devedesetih i trećoj sezoni originalnog serijala. Inače sve je kao nekad. Loši dijalozi, upitni efekti i djetinjasta priča. Jedino što se promjenilo smo mi sami, jer više nismo djeca.

Čak ni prepoznatljiva pjesma ne zvuči moćno kao nekad. Ko je planirao gledati neka odvoji sat vremena. Moglo je biti i gore.

video izvor i sva prava: Netflix

Kratka istorija The Punisher filmskih adaptacija

Swizz Beatz predstavlja Hip Hop 50: Vol. 2