in

Majstor animacije Tartakovsky ima novi serijal

Genndy Tartakovsky, kreator Deksterove Laboratorije, Samuraj Džeka i Primal crtanog ima novi spektakl

Adult Swim je posljednje pravo utočište kvalitetne američke animacije. Jedna od najboljih stvari je što redovno podržavaju projekte jednog od najvećih živućih majstora medija Tartakovskog.

Tako je i sa novim serijalom ”Ratnici Vječnosti” Unicorn: Warriors Eternal. Slično kultnom Samuraj Džeku, protogonisti ovog crtanog su ratnici iz prošlosti koji putuju kroz vrijeme. Priča nikad nije bila previše važna, jer smo tu da uživamo u vizuelnom spektaklu neponovljive akcije. Crtani ima fantastičan steampunk dizajn i nešto je što je Genndy htio da uradi već decenijama.

Da bi privukli što veću publiku premijera prve epizode Unicorn: Warriors Eternal besplatno je strimovana na YouTubu i možete je pogledati odmah ako ste zainteresovani. Nećete se pokajati.

Dvadeset pet godina nakon Deksterove Labaratorije, prvog originalnog Cartoon Network crtanog, Tartakovski i dalje ima fantastičnu saradnju sa CN studijom.

Novi crtani ovog majstora animacije možete gledati na Adult Swimu, noćnom programu Cartoon Networka svakog četrtka i dan poslije na HBO Max.

video izvor: AS

Kevin Smith priča o mentalnom zdravlju

Shaquille O’Neal je ponovo reper